Scroll Top

BCM AMİNO

Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Organik Madde 30
Organik Karbon 13
Organik Azot (N) 2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 2
Serbest Aminoasitler 5
pH 3,5-5,5

Uygulama Şekli Ve Dozları

BİTKİ ADI UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN 100L su TOPRAKTAN
Patates, Şeker Pancarı, Soğan vb. Bitkiler 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 15-20 Gün Ara İle 2-3 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da
Domates, Biber, Kabak, Kavun, Karpuz, Salatalık, Marul, Çilek vb. Sebze Çeşidi ve Ürün Miktarına Bağlı Olarak Gelişim Döneminde 8-12 Gün Ara ile 4 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da
Pamuk, Ayçiçeği, Fasulye, Bezelye Bitkilerin 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 15-20 Gün Ara İle 2-3 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da
Turunçgiller, Muz, Elma, Bağ, Fındık, Ceviz, Şeftali vb. Petal Açımından Önce 1 Uygulama Petal Açımından Sonra Meyveler Belli Büyüklüğü Alana Kadar 2-3 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da
Zeytin Petal Açımından Önce 1 Uygulama Petal Açımından Sonra Meyveler Belli Büyüklüğü Alana Kadar 2-3 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da
Tahıllar (Arpa, Buğday, Mısır, Yulaf vb.) Bitkiler 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 15-20 Gün Ara İle 2-3 Uygulama 200 – 400 ml 4-6 L/da
Tropikal Meyveler (Avakado, Mango, Ejder Meyvesi, Pepino vb.) Petal Açımından Önce 1 Uygulama Petal, Açımından Sonra Meyveler Belli Büyüklüğü Alana Kadar 2-3 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da
Kesme çiçek, Yeşil Alan, Yonca vb. Bitkiler 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 12-15 Gün Ara İle 2-3 Uygulama 200 – 350 ml 4-6 L/da