BCM PERLA
İz Element Katkılı Sıvı Organomineral Gübre
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W |
Organik Madde | 30 |
Suda Çözünür Bor (B) | 0,5 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,1 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,3 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 1,7 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,1 |
Toplam (Humik+Fulvik) Asit | 8 |
Max Klor (Cl) | 0,5 |
pH | 4-6 |
Uygulama Şekli Ve Dozları
BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN 100L su | TOPRAKTAN |
Patates, Şeker Pancarı, Soğan vb. | Bitkiler 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 15-20 Gün Ara İle 2-3 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |
Domates, Biber, Kabak, Kavun, Karpuz, Salatalık, Marul, Çilek vb. | Sebze Çeşidi ve Ürün Miktarına Bağlı Olarak Gelişim Döneminde 8-12 Gün Ara ile 4 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |
Pamuk, Ayçiçeği, Fasulye, Bezelye | Bitkilerin 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 15-20 Gün Ara İle 2-3 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |
Turunçgiller, Muz, Elma, Bağ, Fındık, Ceviz, Şeftali vb. | Petal Açımından Önce 1 Uygulama Petal Açımından Sonra Meyveler Belli Büyüklüğü Alana Kadar 2-3 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |
Zeytin | Petal Açımından Önce 1 Uygulama Petal Açımından Sonra Meyveler Belli Büyüklüğü Alana Kadar 2-3 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |
Tahıllar (Arpa, Buğday, Mısır, Yulaf vb.) | Bitkiler 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 15-20 Gün Ara İle 2-3 Uygulama | 200 – 400 ml | 4-6 L/da |
Tropikal Meyveler (Avakado, Mango, Ejder Meyvesi, Pepino vb.) | Petal Açımından Önce 1 Uygulama Petal, Açımından Sonra Meyveler Belli Büyüklüğü Alana Kadar 2-3 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |
Kesme çiçek, Yeşil Alan, Yonca vb. | Bitkiler 4-6 Yapraklı Olduğu Dönemden İtibaren 12-15 Gün Ara İle 2-3 Uygulama | 200 – 350 ml | 4-6 L/da |